NİĞDE / MERKEZ - Gazi Ortaokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN. GELECEĞİMİZİN EMANETİ ÇOCUKLAR MUTLU OLSUN.

Kas

"Cumhuriyet sizden 'fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür' nesiller ister."

Baş Öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Gazi Ortaokulu ailesi olarak öğretmenler günümüzü kutladık.

Sayın Müdürümüze ve emeği geçen değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ü 85. ölüm yıldönümünde sevgi, saygı,özlem  ve rahmet ile anıyoruz. Minnettarız fikirlerine ve vizyonuna.

10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutlama töreni gerçekleştirdik.

Ülkemizin kurucusu Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, sevgi, minnet ve rahmet ile anıyoruz.

Yaşasın Cumhuriyet.

İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı 3 Eylülde yapılacak

May

“İstanbul mutlak fethedilecektir. O’nu fetheden komutan ne güzel komutan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.”

Mrt

Çanakkale Zaferi sadece Türk milletinin değil, dünya tarihinin de kaderini değiştiren ve Türk milletinin vatanını canı pahasına nasıl savunduğunu tüm dünyaya gösteren en önemli tarih sahnelerinden biridir

Mrt

Okul - Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

Sınavımız 24 Ağustos Salı  günü Saat: 10:00'da okulumuzda yapılacaktır.

Nis

5. Sınıflar Kura Çekimi 23 Ağustos Salı Günü Saat 11:00'da yapılacaktır.

May

"My Changing World During Pandemic/ Covid 19 Pandemi Döneminde Değişen Dünyam"